Uuring
Uuringus vaadeldi 105 ülekaalulist ja rasvunud täiskasvanut. Nad osalesid juhuslikulise valikuga kontrolluuringus, mis pakkus osalejatele ühe toidukorra päevas 12 nädala jooksul.
Uuringu kohaselt on kõhupiirkonnas kahte tüüpi rasvu. Üks on otse naha all ja tuntud kui nahaalune rasv, teine ​​rasv asub sügavamal kõhus, ümbritsedes siseorganeid, mida nimetatakse vistseraalseks rasvaks. Uuringud on näidanud, et vistseraalse rasva suurenenud tase suurendas diabeedi riski.
Osalejad jagati kahte rühma. Ühele rühmale pakuti värsket avokaadot sisaldavat einet iga päev. Teisele rühmale pakuti sama sööki, kuid see ei sisaldanud avokaadot.
Enne uuringut ja selle lõpus mõõtsid teadlased osalejate kõhurasva ja glükoositaluvust, mis on diabeedi näitaja, et mõista, kuidas avokaadod mõjutavad kõhurasva.